comfort break

Hej,

Länge sen jag uppdaterade. Har haft annat för mig, Jag och Lotta har flera gånger varit ute och bara "kollat" på stan, men som självklart har resulterat i shopping. I förrigår köpte jag dekorationskuddar till sängen. £5 st, utförsäljning var det, då går det ju inte att motstå.

Skriver lite mer sen.

Saker jag har lärt mig hittils;
- Oskar, du skulle aldrig få plats att sitta på bussen. Benutrymmet på bussen suger, dvs skulle du få använda handikapplatserna (där ytrymmet är bättre). :) Cheers, mate!
- Nedsen i vår trappuppgång gillar inte Lotta och mig.
- Gå inte till Tesco med mycket pengar i fickan. Lotta och jag spenderade 100 pund senast vi var där.
- Innehållsförteckningar här är rätt cp. Det står ofta följande; "This does not contain nuts, and is not made in a factory containing nuts. This product may contain trace of nuts". Förstår någon logiken i detta?
- Något som är jävligt bra dock, gällande innehållsförteckningar, är att det ALLTID (eller ja 90% allt) så står det hur man ska tillaga grejorna. Alltså om man måste tina först osv.
- Har skrivit detta förut, men värt att nämnas igen, det regnar alltid.
- Under dagens lopp går fåren/korna åt vänster på åkern (vi har en "kulle" utanför jobbet precis). De börjar åt höger och går sakta men säkert åt vänster. 
-  Utelivet här är något annorlunda gällande tjejernas kläder och look. Håret har de fixat hos frisör (eller så är de jävligt duktiga på håruppsättningar), de går i noll kläder och höga klackar (som ingen av dem kan gå i, inte ens nyktra, så de ramlar tjugofyrasju).
- Jag är klumpig. Har ramlat igen.


all i've ever wanted is money in my pocket

Let's do as I usally do:

Friday;
Efter jobbet åkte jag till James Watt och åt mat med Henriett + resten av Xerox (norskarna då). Sen var det hem till Elin som gällde. Elin var snäll och hade ordnat en överraskningsfest till Ulrika. Så det var trevligt. Efter det följde jag med Nico in till Glasgow där vi träffade Line, Niels och Johanna. Vi var först på en sportbar och sen var det klubb som gällde. Blev fast i Glasgow, då inga bussar gick hem till Greenock - var tvungen att ta taxi.. Kul att betala. *not*

Saturday:
Degade hela dagen. På kvällen åkte jag och Lotta till Christina där vi lagade mat åt henne som en försenad födelsedagspresent. Vi dukade fint och gjorde iornding. Efter det blev det james watt. 7 pitcher senare, och några öl begav sig Lotta och Chirstina hem. Jag festade vidare men åkte senare hem jag också.

Sunday:
Gick hem till Line på eftermiddagen där vi kollad på film och allmänt degade. Yes! Köttbullar med pasta på kvällen (hej-jag-saknar-sverige).

Monday:
Jobba och sen gå till Tesco. Vi storhandlade, as we always do when we are at tesco. HEHE

ah puss

Q for quebec

HALLOJ!

Igår fick jag och Lotta hem en oväntad (!) räkning. £790 skulle vi betala? Nä, utan det är det vi kommer betala under HELA vår period i lägenheten, alltså till mars. Kul chock. Igår när vi kom hem hade vår landlord bytt blandaren till duschen = VI KAN NUMERA DUSCHA!!!!!! FYFAN vad skönt. Äntligen! Slippa badkaret.

Nils, en ny kille på jobbet började igår, eller ja "började" dvs började lyssna på samtal. Var pedagogisk och lärde honom ett av våra program. Självklart så fick vi bara ETT hårdvaru samtal (det var hårdvara jag skulle lära honom) på hela dagen, vilket sög rätt så hårt.

Efter jobbet begav sig Jag, Lotta, Hanna, Fredrik, Jon och några andra från Xerox (där Lotta jobbar) till Paisley där vi åt indiskt (inte jag dock) och drack öl. Åkte hem rätt tidigt. Jag och Lotta gick sen till Tesco och shoppade filmer. Hahaha! Film här är ju såååååå billigt. Dör. Haha. Tror Lotta och jag spenderat typ 1000 kr på film den här månaden, sammanlagt.

Idag är det sjukt segt på jobbet, tvingat Nils att läsa bloggar. Haha. Något roande för hans del *not*. Men har man tråkigt så har man. Jag läser bloggar medan Nils studerar får. Blondinfåret speciellt. Japp. Han har upptäckt att under morgonens gång går fåren åt vänster på fältet här utanför.

Äsch ska väl göra någon nytta (dvs läsa fler bloggar) hejsvej

hej

I måndags var jag och Lotta tvugna att gå till vår mäklare. Tydligen hade min inbetalning blivit fel. Istället för £237,50 hade banken bara för över £37,50. Vi passade på att få en ny nyckelknippa och säga till om det vi vill ha fixat. I vår lägenhet kan man inte duscha, bara bada, eftersom blandaren i duschen verkar sönder (?). Det kommer BARA varmvatten när man ska duscha, och det är asvarmt. Sen funkar inte porttelefonen heller, den verkar felkopplad så när vi provar att ringa på olika nummer kommer vi till andra i huset. Sen kan vi inte heller öppna vår ena ugn (vi har dubbelugn). Hur som helst så ringde de från mäklaren idag, och vår landlord ska komma förbi och ta en titt på duschen. Så skönt! Även fast jag tycker det är nice att bada så blir det lite jobbigt i längden, speciellt på morgonen när man vill ta en snabb dusch för att vakna till.

Igår gick jag, Lotta, Henriette, Line, Katrine och Ingelin till James Watt och åt middag. Rumpsteeek i mitt hjärta! OSKAR HÄR DU KOMMER HIT SKA VI GÅ TILL JAMES WATT. You will love it, and me (for leaving so much food on my plate). För övrigt har jag köpt VÄRLDENS SÖTASTE jacka, my god. Alltså.. åh. Ja, ni ska få en bild på den senare ikväll. Funderar för övrigt på att köpa en lite smidigt och halvdålig kompakt digitalkamera. Känns så jobbigt att släpa runt på systemen hela tiden, därför jag aldrig tar några bilder.

Idag ska vi till Old Bank Bar för att se på fotboll. Det är skottland mot några. Vinner skottland får man en gratis öl. Haha! Idag fyller förresten Christina 19 år <3. På lördag ska vi ha en tjejmiddag med Mig, Chirstina, Lotta och Line. God mat, skvaller och mys. Precis som det ska vara. Vi hörs mer imorgon. Puss

korv

Hejhejhejhejhej.

En snabb visit förbi sverige i helgen. Hela fredagen spenderades med jobb och flyg. SÅ SKÖNT ATT SOVA I SIN EGNA SÄNG JA DU ANAR INTE!! På lördagen runt lunch träffade jag Rasmus, vi fikade och kollade på brandbilar ;) Haha. Hela stockholm var fullt av räddningsbilar, tydligen någon ganska allvarlig brand i tunnelbanan. På eftermiddagen åkte jag till Handen för att träffa Baffe <3. Köpte jacka på H&M. Älskade H&M. Kvällen spenderades med god mat + familj, och utgång med Jaffa. Skönt!. Hetsigt, men skönt. På söndagen åkte jag hem till Rebeccas mamma för att hämta lite grejor som låg i stallet som jag behövde. Jappjapp, sen åkte jag ju hem till Greenock igen obviously. HEHE!

Ja, nu är jag återigen på jobbet. Sitter och dricker varm choklad och chillar. Men vi hörs sen. Puss

e as in echo

Hej Alla!

Sitter återigen en dag på jobbet. Igår fick jag ett jobbigt samtal PRECIS när jag skulle sluta. Ett företag ringde in och ville felanmäla 25 scanrar (ni vet såna som finns på ica och så, självscaning). Eftersom det var olika fel på varje scanner så var jag tvungen att felanmäla dessa var för sig. Tog mig en timme. WOHO! Och då ska det tilläggas att jag inte behövde göra allt själv, fick hjälp av en tekniker.


Nu sitter jag och pratar dieter med Elin. Och appropå dieter så ska Jag, Lotta och några anna till James Watt ikväll och äta. De har sån bbq tuesday där på tisdagar (dooh). Rumpstek + potatis + valfri drink =  £5. Fem pund för allt det, ingenting. Sen om man köper två rumpstek och en flaska vin kostar det £14. Inte heller mycket. Kanske inte det bästa vinet man får då men iallafall. Efter James Watt ska vi hjälpa Hanna att flytta. Jappjapp.... På fredag börjar en ny kille i mitt team. Nils, som jag träffade igår när vi var och tog en öl på James Watt (återigen) tillsammans med Lotta, Hanna och Jesper. Det är Jespers två kompisar som ska börja, en på xerox och en här där jag jobbar.

Ja, ska väl jobba på nu då, vi hörs sen.

Puss


RSS 2.0